Kontingent 2013 til Foreningen Società Dante Alighieri – AARHUS

Kontingent 2013 til Foreningen Società Dante Alighieri – ÅRHUS

En ny og spændende sæson står for døren. Med de indtil nu planlagte aktiviteter tegner 2013 til at blive et rigtig flot og godt år for Foreningen- Som vanligt satses der på et meget varieret program, mest på dansk, men også nogle foredrag og aktiviteter på italiensk.

Vi åbner foredragssæsonen med et foredrag om den romerske filosof Seneca ved idehistorikeren Lise Søelund, som på mange opfordringer vender tilbage med endnu et spændende og meget pædagogisk foredrag. Det lykkes altid Lise Søelund at gøre idehistorien og filosofien tilgængelig og meget interessant for alle!
Læs mere på: http://www.dante-alighieri.dk/news.php?extend.395.1

Fra det store og varierede program kan  vi også nævne, at der i løbet af foråret bl.a. kommer foredrag om regionen le Marche ved Lucia Rota Andersenpresidente for Dante Alighieri i København. Kunsthistorikeren Mogens Nykjærkommer og præsenterer sin nye bog om Det Sixtinske Kapel: endnu en stor flot bog som i løbet af foråret udkommer på Gyldendal.
Senere kommer også Kunsthistorikeren Hans Jørgen Frederiksen. Også Thomas Hader gæster Århus i løbet af foråret, og der er indtil nu planlagt en koncert for to guitarer og en koncert for piano i anledning a Verdi-året.
Nærmere følger på hjemmesiden og e-mail følger, når der er opdateringer.

Nu er det tid til indbetaling af det årlige, næsten symbolske, kontingent:

For året 2013 koster det kun 175 kr. at være medlem, 300 kr. for samboende par (altså kun 150 kr/person) –  og for studerende,som modtager SU, koster det kun 75 kr.
For dette beløb får man altså adgang til ca. 10 – 15 aktiviteter, og alle afsluttes de med et glas drikkeligt vin, som også er inkluderet!

Medlemmernes gæster og andre interesserede er naturligvis altid velkomne, og de betaler blot en symbolsk pris på kr. 50, som anført under de enkelte arrangementer

DER UDSENDES IKKE ET GIROKORT, så man skal altså selv benytte Netbank eller gå på posthus eller bank og bruge følgende oplysninger til brug for indbetalingen:
Netbank-brugere kan vælge “Kontooverførsel” og overføre beløbet (inkl. alle oplysninger om betalingsårsag og navne på deltagere) til
DANSKE BANK: Registernummer 1551, Kontonummer 8013845

Man kan også i sin Netbank gå til “Betalinger” og så vælg “Indbetalingskort” og derefter vælg “type +1” og indtaste gironummer (+) 8013845

-eller man kan vælge at gå til posthus/bank med Foreningens kontooplysninger og overføre beløbet.

I alle tilfælde vil der være rigelig med plads til at anføre betalingsårsag: “Kontingent 2013 samt navne på deltagere”

HUSK at påføre tydelig afsendernavn og adresse.

NB: Ved samboende par af forskelligt køn anføres venligst først pigens navn

Læs evt. mere på http://www.dante-alighieri.dk/e107_plugins/content/content.php?content.1

Beløbet bedes overført, således at det er Foreningen i hænde senest den 15 januar 2013.  

Con i migliori saluti
SOCIETÀ DANTE ALIGHIERI
COMITATO DIAARHUS (DK)

NB: Såfremt medlemskabet, mod vores bedste forhåbninger, ikke ønskes opretholdt, så giv venligst besked til Foreningen via e-mail på [email protected]  eller til Foreningens kasserer, Mette Mondrup, på tlf 86 12 68 12

Tilbage til nyhedsoversigten