Johannes Thomsen – Uvederhæftige erindringer – Onsdag den 1. november 2023 kl. 19-21, Vejle Bibliotek

Fortælling: Johannes Thomsen – Uvederhæftige erindringer

Onsdag den 1. november 2023 kl. 19-21, Vejle Bibliotek, Willy Sørensens Plads 1, 7100 Vejle.

’Jeg ville så gerne skrive mine erindringer, men hele tiden opdager jeg, at andre har skrevet dem – det er forfattere som Italo Calvino, Stefano Benni, Luigi Malerba, Alberto Moravia m.fl. , og så skal jeg bare læse mig selv ind i deres historie. Jeg synes, at det er forunderligt, at de kunne vide alt det om mig: hjælpsomhed, udnyttelse, glade dyr, naive mennesker, spøgelser og andet fra naturvidenskaben, – tænk alt det, jeg har oplevet i et liv, hvor der ikke skete noget særligt – og er det ikke løgn det, de har fundet på, så er det i al fald godt fundet på, og jeg har fået en fortid. Dette er en kæde af fortællinger. I et foredrag er der jo et vist krav om sandhed, objektivitet osv. – i fortællinger, som er min genre, skaber jeg selv en vis form for “sandhed”, som er ret så subjektiv’.

Johannes Thomsen er fortæller og formand for Dante Viborg.

Mere følger forud for hvert arrangement.

Medlemskab for enkeltpersoner kr. 200 pr. årMedlemskab samboende par kr. 375 pr. årMedlemskab for studerende på SU kr. 100 pr. år

Sådan melder man sig ind: Gå til medlemssiden hos event.it via dette LINK.

Følg gerne foreningen på Facebook og Instagram og del budskabet med andre interesserede.