Italiensk specialitets-butik åbner for jule-salg til Foreningen Società Dante Alighieri

 

På gentagne opfordringer efter den fantastiske modtagelse i de italienske, gastronomiske rammer mellem palle- og vinreoler til arrangementet  den 14 december minder vi om at Foreningens gode støtte EUROSAMA, som normalt kun sælger italienske specialiteter en gros og leverer til italienske restauranter og gastronomibutikker overalt i Danmark, åbner ekstraordinært op for salg til Foreningens medlemmer og andre interesserede fredage og lørdage i perioden før jul.

Der er stadig åbent næste fredag og lørdag i tidsrummet kl. 9- 17.

  •          20. – 21. december

NB: Efter den 21. december vil der ikke umiddelbart igen være åbent for salg til private kunder, så benyt chancen nu og red den italienske jul!   :-)

 

Foreningen har tidligere afholdt gode arrangementer, foredrag og smagninger hos det italienske mad-paradis EUROSAMA, som ellers for mange andre er ukendt, da det ligger lidt gemt på en adresse i et industrikvarter i Hinnerup – men til gengæld med meget gode parkeringsforhold

Adresse: Læsøvej 7. 8382 Hinnerup.     EUROSAMA’s hjemmeside: Se LINK

Se link til kort

Det store lager bugner af pasta, mel, dåsevarer, pølser, skinke, oste, vin, italienske øl, eddiker, panettone ecc.  – alt det bedste fra Italien, og Foreningen er blevet lovet, at der vil være mange gode tilbud og mulighed for smagsprøver på mange af de italienske produkter.

EUROSAMA vil igen være blandt udstillere og deltagere på Little ItalyDe Italienske dage, som Foreningen er medarrangør af 11. – 13. april 2014. Se mere på  Little Italy og på  Facebooksiden

BUON APPETITO .. e  BUON NATALE