En uges intensiv sprogkursus i Bagno di Romagna fra kun 2.245 kr.

Tag med Dante på en uges kursus i Italien: Det ”rigtige”, oprindelige Italien, den lille ’toscanske’ perle Bagno di Romagna, ingen turister, men til gengæld nærvær og livskvalitet som i 1960’erne. Her kommer ingen andre udenlandske besøgende. Så man komme i tæt kontakt med den yderst venlige og snakkesalige befolkning. Besøg onsdags-markedet, lav mad på en lokal ristorante, gå med til morgenmesse – kort sagt oplev og lev den italienske hverdag.

Intensive sprogkurser med 26 sprogstimer/uge med maks. 6 elever i hver klasse. Tilbud om undervisning på seks forskellige niveauer fra helt nybegyndere til meget viderekomne.

– plus  mange kulturelle aktiviteter: Udflugter, museumsbesøg, vinsmagninger, madkuser, foredrag og film og fælles middage mmm

 

Pris for 26 timers intensiv sprogundervisning + mange foredrag, udflugter og andre aktiviteter fordelt på en uge:

FRA: Kun 2.018 kroner (læs om ”Dante-rabat” nederst på denne side*)

Normalpris: Kun 2.245  kroner.

Kurserne starter hver mandag, året rundt.  Hovedvægten lægges på samtale, udbygningen af ordforråd og naturligvis også på grammatikken.

Der bliver rig lejlighed til lære den lille kommune at kende!

Indfødte og venlige og yderst kompetente lærere, eksperter i at undervise udlændinge.

Kurserne udbydes I samarbejde med en af Italiens mest anerkendte sprogskoler, som Foreningen Dante har samarbejde med i nu 10 år. Det er også fra denne skole at underviserne til de efterspurgte, italienske uger i Aarhus kommer.

Se skolens hjemmeside

Prisen dækker altså alt undervisning og nogle fritidsaktiviteter.

Nogle ganske få at tilbud i fritiden koster lidt.

På skolens hjemmeside kan du læse om skolens andre kurser, og om de mange tilbud om logi:

Pris for en uge fra 1.200 kr i enkeltværelse i lejlighed, med adgang til bad/Køkken

Løs også om andre muligheder, fx logi hos storsnakkende familie, som tilbyder ½-pension.

Transport DK- Bagno di Romagna er ikke indeholdt, men ved bestilling i god tid og med en god søgemaskine (vi bruger og anbefaler Google Flights) kan man finde meget billige flybilletter.

TILMELDING/NÆRMERE INFORMATION: [email protected]

* NB: Ved tilmelding gennem Dante Alighieri i DK er der 10% rabat på sprogkurset.   Sådan gør du: Besøg først skolens hjemmeside 

Find dit kursus, periode, logi mv, som du ønsker, send en mail til [email protected] med de ønskede info. Så sender vi nærmere besked både til dig og til skolen. Vi ordner alt det praktiske og er altid til disposition for yderligere information og hjælp!

Kun ved tilmelding gennem Dante Alighieri får man de 10% rabat.