30 gratis biografbilletter til Danmarks-premiere i aften på filmen Drömmen om Maremma

30 gratis biografbilletter til Danmarks-premiere på filmen Drömmen om Maremma

 

Foreningen Società Dante Alighieri – Aarhus inviterer i tæt samarbejde med Aarhus Filmfestival,  Basmati Film, Italien Information Service og Little Italy  til Danmarks-premiere på filmen:

Drömmen om Maremma.

Danmarks-premiere i aften, onsdag den 13. november kl. 21.00 i BioCity2

 Poster Drømmen om Maremma

Bønderne i det smukke Maremma i Italien har store økonomiske problemer. Nogle af dem forsøger at undgå konkurs ved at sælge deres huse til byboere, men beholder markerne og lejer dem i hemmelighed ud til en af verdens største solenergiproducenter. Det enestående landskab, som lokkede huskøberne til er truet og det medfører en bitter konflikt i det lille lokalsamfund.

Foreningen Società Dante Alighieri – Aarhus har fået en aftale om at kunne invitere 30 gæster gratis til denne Danmarks premiere i aften.

Sådan gør du, for at få billetter til premieren i aften:

  •          Send en e-mail til [email protected]  
  •          I Emnefeltet skriver du: Maremma
  •          Nede i selve mailen angives navn og adresse og antal billetter.

Billetterne er gratis, men bestillingen er bindende.

NB: Kun hvis der kommer mere end 30 bestillinger, får du straks besked tilbage (og besked om at alle de 30 billetter er blevet reserveret vil i givet fald også stå på www.dante-alighieri.dk)- ellers er din bestilling bekræftet, og du hører ikke nærmere.  De heldige afhenter billetterne fra senest. 15 minutter før forestillingen hos filmens med-producer, Ellen Riis (”Damen i den meget gule Jakke”), som står ved indgangen til BioCity2, og man siger bare ‘Dante Alighieri’ – så får man billetterne.

 

 

 

2 Days in Maremma / Drömmen om Maremma (PREMIERE) Jannik Splidsboel, Sweden/Denmark 2013. Documentary, 70 min.