26. juli: For-forpremiere på den nye italienske film: “KOLIBRIEN”

Dante Aarhus hart fornøjelsen at invitere på for-forpremere på den nye og anmelderroste film, “Kolibrien”

Onsdag den 26 juli kl. 19.00

Biografen Øst for Paradis

Sal C

Paradisgade 7, 8000 Aarhus

Se LINK

 

Billetterne til special-forestillingen med danmarkspremiere koster for medlemmer kr. 60 stk og for ikke-medlemmer kr. 90 (inkl. et krus vino,) og skal og kan nu kun købes gennem dette LINK

 

KOLIBRIEN er et stærkt og livsbekræftende familieepos om umulig kærlighed, smertefulde tab, og om at finde sig selv i en verden fuld af kaos. Filmen er baseret på den prisvindende italienske roman ‘Il colibrì’ skrevet af Sandro Veronesi.

Lægen Marco bliver af venner og familie kaldt for Kolibrien, eftersom han synes at kunne stå fuldstændig stille i en verden under konstant forandring. Helt tilbage fra sin opvækst i forældrenes toscanske strandvilla, har Marco haft et hemmeligt, platonisk kærlighedsforhold til Luisa, og igennem årtier er hans hustru uvidende om deres affære. Men den uundgåelige afsløring får uforudsigelige konsekvenser for dem alle.

KOLIBRIEN er en gribende slægtssaga om livets store spørgsmål; kærlighed, død, lykke og skæbne, og en påmindelse om vigtigheden af at se håbefuldt på fremtiden og at huske på at leve hver enkelt dag med en brændende intensitet.

 

Billetterne til special-forestillingen med danmarkspremiere koster for medlemmer kr. 60 stk og for ikke-medlemmer kr. 90 (inkl. et krus vino,) og skal og kan nu kun købes gennem dette LINK

(Normalprisen for billetter til film i ØFP er kr 100,- /stk og uden vino)

NB:  Pladserne sælges unummererede.  Når biografen, ca. 10 minutter før forevisningen, åbner døren til denne helt unikke forestilling, så er det efter efter  jeg-stiger- på-bussen-systemet-og-får-den-plads-som-er ledig, når salen åbnes.

NB: Hvis der meldes “UDSOLGT”, når du forsøger at købe så:

1) kontakt IKKE biografen Øst for Paradis: De kan intet gøre og har som sådan intet med salget af billetter at gøre.

2) men send en mail til [email protected]:

I Emnefeltet skriver du “VENTELISTE FILM ” – og nede i mailen navn og antal ønskede billetter. Så sender vi en mail, hvis der kommer flere pladser eller en ny forestilling.

 

Billetterne skal altså købes via Foreningens eget billetsystem, og billet fremvises og scannes ved indgangen til biografsalen.

Selve billetsalget er altså via Foreningens eget billetsystem, og ikke gennem biografen Øst for Paradis.

NB: I forb. m. købet betales et mindre billetgebyr. Det samlede beløb fremgår tydeligt, inden endelig accept af pris og køb.

Som en særlig service, vil der indledningsvist ikke være en lang stribe af reklamer; men efter filmen byder Foreningen på et glas drikkeligt vino.