12. december kl. 19.00: Ekstra-forestilling Filmen A CASA TUTTI BENE – NU 2 pladser

UDSOLGT – men vi har lige fået to afbud:

 

 

På grund af den overvældende tilslutning til de tre første forevisninger af filmen –  og nu med en for lang venteliste – inviterer Foreningen til en ekstra-forevisning af filmen  A CASA TUTTI BENE

 

De heldige, som har været til Foreningens for-for-premierer har alle alle meget glade, underholdte og begejstrede for denne typiske italienske film, som udover på komisk vis at udstille alle spændinger i en familie, også foregår i de smukkeste omgivelser på øen Ischia.

 

Onsdag den. 12. december kl. 19.00,  Biografen Øst for Paradis, Paradisgade 7. 8000 Aarhus C

 

Foreningen inviterer igen til for-for-premiere  i Danmark på  Gabriele Muccino’s nye film:

A Casa Tutti Bene

Filmen er et underholdende eksplosivt (typisk ?) familiedrama, der foregår på den lille, smukke, Ischia.

Dramaet og komikken opstår, da en storm pludselig bryder ud, mens en hel familie er samlet for at fejre forældrenes, Pietros og Albas, 50 års bryllupsdag. Stormen er så voldsom, at de mange familiemedlemmer er nødt til at leve under samme tag i to dage, indtil stormen aftager. Mens familien er samlet, pustes der til gamle som nye uforløste konflikter og fremtiden virker usikker for dem alle. Alle personer i familien må forholde sig til deres egne personlige, følelsesmæssige eller familiære forhold.

A CASA TUTTI BENE har været et stort publikumshit i Italien, hvor den i de to første uger solgte mere end 600.000 billetter.

Filmen er på italiensk, men vises naturligvist med danske undertekster.

Efter filmen bydes på et krus drikkeligt vin og en god snak om filmen med de øvrige medlemmer.

Filmen har først almindelig biografpremiere i Danmark  i foråret 2019!

Læs om filmen og se traileren HER

Der er et begrænset antal pladser, og pladserne sælges unummererede. Når biografsalen åbner døren til denne helt unikke forestilling, så er det efter efter  jeg-stiger- på-bussen-systemet-og-får-den-plads-som-er ledig.

Billetterne skal købes via Foreningens eget billetsystem, og billet fremvises og scannes ved indgangen til biografsalen.

Selve billetsalget er forsøgsvist ikke mere gennem biografen Øst for Paradis, da det har vist sig at mindre smidigt, Fx kunne man ikke købe billet over biografens hjemmeside til en sådan special-forevisning, og billetterne skulle afhentes senest 30 minutter før forevisningen.

Billetterne til special-forestillingen med for-for-danmarkspremiere koster for medlemmer kr. 70 stk  og for ikke-medlemmer kr. 85 (inkl. et krus vino) og skal og kan nu kun  købes gennem dette LINK

NB: I forb. m. købet betales et mindre billetgebyr. Det samlede beløb fremgår tydeligt, inden endelig accept af pris og køb.

 

NB: Hvis der meldes “UDSOLGT”, når du forsøger at købe så:

1) kontakt IKKE biografen Øst for Paradis: De kan intet gøre og har som sådan ikke noget med salget af billetter at gøre

2) men send en mail til [email protected] : I Emnefeltet skriver du “VENTELISTE FILM  – og nede i mailen navn og antal ønskede billetter. Så sender vi en mail, hvis der kommer flere pladser!