Mandag den 26. november 2018: Festlig sæsonafslutning

Mandag den 26. november 2018: Festlig sæsonafslutning
Foreningen Società Dante Alighieri indbyder herved med vanlig rettidig umhu medlemmerne og deres gæster (se nedenfor) til års- afslutningen, hvor der som vanligt inviteres til en hyggelig aften med foredrag og spisning:
 
Mandag den 26. november, 2018 – kl. 18.30 (NB!)
”Studenternes Hus”, Ringgaden, Århus Universitet,
Hornung- og Richard Mortensen stuen
(Indgang fra Ndr. Ringgade eller Langelandsgade)
Som indledning til aftenen vil der som vanligt være et opbyggeligt foredrag.Efter foredraget er der som vanligt den sydeuropæiske, måske næsten italiensk-inspirerede, buffet til  kr 175 / person. Drikkevarer købes på stedet til rimelige priser. * NB: Medlemmernes venner, bekendte og gæster er meget velkomne; men ikke-medlemmer skal betale Foreningens reelle kostpris for arrangementet: kr. 225,- / person
(…så det kan altså godt betale sig at blive medlem )
Tilmelding til middagen er nødvendig og sker ved at betale med kreditkort på det link, som senere kommer her på hjemmesiden. man kan altså ikke længere betale via bankoverførsel.
Medio september 2018åbnes for tilmelding/betaling,Tilmelding og betaling af adgangsbillet kan kun ske ved hjælp af det link, som medio september 2018 vil være at finde her på hjemmesiden.Betaling kan desværre ikke ske kontant eller med check.
Vi håber at se alle Foreningens medlemmer!