Indmeldelse NYE medlemmer

 

Indmeldelse for NYE medlemmer

(De eksisterende medlemmer får automatisk en betalingsanmodning lidt før medlemskabet skal fornyes. De skal ikke foretage ny-indmeldelse, men blot vente på betalingsanmodningen fra Flexbillet.)

Vi byder velkommen til nye medlemmer og til vores medlemssystem fra Flexbillet, som sørger for styring af medlemskartoteket, udsendelse af nyhedsmails, opkrævning af kontingent osv.

Med systemet melder man sig ind via nedenstående link og betaler med Dankort eller med andre kreditkort.  Medlemskabet er straks aktivt.  Kun de medlemmer, som har betalt kontingent kan modtage nyhedsmails om Foreningens egne aktiviteter og om alle de andre mange tilbud, som kommer i løbet af året.

Prisen for medlemskab for de næste 12 måneder (regnet fra indmeldelsesdato) er kr. 200,- for enkeltmedlemmer,  kr, 375,- for samboende par og  kun kr. 100,- for studerende, som modtager SU.

Sådan melder man sig ind: Gå til medlemssiden via dette LINK .

Når siden åbner op i et ny vindue, så tryk på den røde knap: INDMELD og følg instruktionerne. Husk at have et betalingskort klar.

Nederst på denne side findes lidt erfaringer og hjælp til nye brugere af medlemssystemet*

Når betaling er gennemført, fremsendes straks via e-mail en kvittering/faktura og få minutter senere følger også et medlemskort, som man blot kan klippe ud. Ved kommende arrangementer i Foreningen udleveres et passende plastiketui.

Mange medlemmer har efterlyst netop et decideret medlemskort; men det har været for dyrt at skulle udsende med almindelig post. Men nu får alle et medlemskort, som kan forevises ved arrangementerne. Medlemskortet er udstyret med et medlemsnummer, udløbsdato samt en stregkode.

Samtidig bliver det nu muligt for samboende par begge at komme på mailinglisten, om ønsket – dog således at der er en primær mailadresse, som medlemskabet og betalingen knytter sig til.

Som nævnt vil kun betalende medlemmer for fremtiden kunne modtage e-mails fra Foreningen, så vi opfordrer til, at man straks efter generalforsamlingen den 3. april betaler sit kontingent.

Medlemskortet giver også adgang til at deltage i de andre afdelinger af Società Dante Alighieri på samme vilkår som deres medlemmer.

For fremtiden vil gæster og andre ikke-medlemmer også være velkomne. De skal blot og meget nemt købe en adgangsbillet via Flexbillet.  På Foreningens hjemmeside NYT FRA ODENSE, præsenteres programmet, og der vil ud for hvert arrangement være et link, som fører til køb og print af billet. Foreningens medlemmer har oftest gratis adgang og skal blot møde op og på anfordring fremvise gyldigt medlemskort, hvorimod gæster og ikke-medlemmer skal betale for at deltage, -og selv om det er billigt, vil det hurtigt være en bedre investering i stedet at melde sig ind og betale det årlige kontingent.

Vi er sikre på, at medlemmerne bliver glade for Flexbillet. Hvis der mod forventning skulle være problemer, spørgsmål eller konstruktive kommentarer til medlemssystemet, så kontakt venligst Foreningens webmaster via e-mail på mail@dante-alighieri.dk og oplys nærmere om problemet og gerne også et telefonnummer, så vil vi forsøge at vejlede på bedste vis.

 

Med mange venlige hilsner og arrivederci

Solveig Bennike

bennikesolveig@gmail.com

Grønningen 9,  5230 Odense M.

 

Foreningens postadresse er hos kassereren:

Ole Hansen

ole.thoma@gmail.com

Lidt erfaringer med brugen af medlemssystemet fra Flexbillet: Systemet tænker nogle gange mindre hurtigt, men til gengæld fornuftigt og eftertænksomt, og lidt tålmod hos brugeren skader ikke.

Hvis feltet til Postnummer ikke har plads til at skrive de fire tal, så sluk og begynd helt forfra. Når feltet med Postnummer udfyldes, kommer BY automatisk frem, så det kan man ikke selv skrive.

NB: Man skal ikke trykke på LOGIN nederst til venstre; men man skal gå direkte til den røde INDMELD-knap!

*NB: I forbindelse med betalingen opkræves et billetgebyr på kr. 5,- samt et mindre, varierende gebyr til kortudsteder afhængig af om man betaler med Dankort, Visa, Eurocard m.fl.