Tirsdag den 22. oktober: Fynske malere i Italien.

Foreningen Società Dante Alighieri inviterer herved til et foredrag ved kunsthistoriker mag.art. Susanne Thestrup Truelsen:

Fynske malere i Italien 

Tirsdag den 22. oktober kl. 19.30:

Århus Universitet,

NB: I de “gule bygninger”, i Nordøsthjørnet.

Bygning 1324, lokale 011

Se kort på dette LINK

Fynske malere i Italien
Kunsthistoriker mag.art. Susanne Thestrup Truelsen vil holde et foredrag om de fynske malere, der tog til Italien i tiden 1898 til 1925 som bl.a. Peter  Hansen, Anna og Fritz Syberg. De var elever af Zahrtmann og opsøgte lys og farver i de byer og landskaber, som de fandt inspirerende: Pompei, Pisa, Portofino, Civita d’Antino, Ravello og Sora.

“Fynboerne i Italien” hedder udstillingen, der netop har været vist på Fåborg Museum og  fra den 20 september kan ses Sophienholm. Se LINK

Medlemmerne af Foreningen Società Dante Alighieri og denne aften også medlemmerne af Rotary har gratis adgang; mens ikke-medlemmer og gæster betaler kr. 50/person.

Medlemmerne behøver ikke at tilmelde sig, men gæster og ikke-medlemmer skal tilmelde sig foredraget ved at indsætte beløbet på Foreningens konto i Danske Bank: Registernummer 1551, Kontonummer 8013845. Anfør venligst navn(e) og “FYNSKE MALERE”.
(Måske ville det være en god idé spare de 50 kroner og i stedet at melde sig ind i foreningen, og samtidig få adgang til 10-15 arrangementer).

Efter foredraget bydes som vanligt på et glas vin

Med venlige hilsner

Ib Larsen

Presidente