Onsdag den 20. november: “Italiens historie set gennem maden”

Foreningen Società Dante Alighieri inviterer herved til et foredrag ved Rie Boberg:

Italiens historie set gennem maden

Onsdag den 20. november kl. 19.30:

Århus Universitet,

NB: I de “gule bygninger”, i Nordøsthjørnet.

Bygning 1324, lokale 011

Se kort på dette LINK

 

Her kan du efter foredraget downloade sæt med opskrifter, som Rie Boberg omtalte under sit foredrag:  Det napolitanske køkken, Rie Boberg

Rie Boberg har med sine 30 år i Italien opbygget et grundigt kendskab til landet. Desuden har hun en bachelor i italiensk fra Københavns Universitet. Selvom Toscana var hendes bopæl, er det Syditalien der har hendes store kærlighed. Hun er desuden meget aktiv i den internationale Slow Food bevægelse og madkultur er hendes anden store passion. Rie har skrevet flere bøger om den italienske madkultur og om sit eget liv som olivenbonde og kulinarisk opdagelsesrejsende. Kom og hør om det verdensberømte italienske køkken, som med sine oldgamle traditioner er blevet det mest moderne køkken i dag i foredraget “Italiens historie set gennem maden” – med et særligt dyk ned i den napolitanske madhistorie. Da romerne mødtes med barbarerne opstod det europæiske køkken. Mad er magt og mad er kultur, det handler ikke om opskrifter, men om hvornår, hvordan og hvorfor vi spiser, som vi gør.

 

Medlemmerne af Foreningen Società Dante Alighieri  har gratis adgang; mens ikke-medlemmer og gæster betaler kr. 50/person.

Medlemmerne behøver ikke at tilmelde sig, men gæster og ikke-medlemmer skal tilmelde sig foredraget ved at indsætte beløbet på Foreningens konto i Danske Bank: Registernummer 1551, Kontonummer 8013845. Anfør venligst navn(e) og “Rie Boberg”.(Måske ville det være en god idé spare de 50 kroner og i stedet at melde sig ind i foreningen, og samtidig få adgang til 10-15 arrangementer).

Efter foredraget bydes som vanligt på et glas vin

Med venlige hilsner

Ib Larsen

Presidente

Udgivet i Aarhus tidligere arr.