Nyt fra Sezione Giovani Copenhaghen

Målgruppen for Società Dante Alighieri Sezione Giovani, København, er alle unge mennesker der elsker italiensk sprog og kultur. Società Dante Alighieri Sezione Giovani ønsker at skabe en ny “kommunikationsbro” mellem italiensk og dansk, på tværs af tilhørsforhold og kontraster.

 

 

“Italiensk Salon”

– 7. januar 2017 kl. 10-12

“Amate la lingua italiana?” Vi har arrangeret en “salotto italiano” for alle, der har en passion for italiensk sprog og kultur. Vi mødes første gang lørdag d. 7. januar fra kl. 10 til 12. Når vi mødes, vil der blive uddelt materiale til at drøfte et fælles emnes ud fra. Gratis adgang.

Ordrup Bibliotek, Ejgårdsvej 11, 2920 Charlottenlund

 

”Workshop om italienske folkedanse”

– 15. januar 2017 kl. 11-13

Kom og opdag Italien gennem sproget i bevægelse og dans. På dansk og italiensk. Gratis adgang. Lærer: Simona Fioretti

Gymnastiksalen på Ordrup Bibliotek, Ejgårdsvej 11, 2920 Charlottenlund

 

“Incanto Napoletano”

– 24. januar 2017 kl. 19.30

Konference om magiske Napoli. En ny vision for byen. Kom og oplev det napolitanske Muzikensemble og få en lille smag på det napolitanske køkken.

Tilmelding senest d. 17. januar ved indbetaling på reg.nr. 2102 kontonr. 8896 568 583. 50 kr. for medlemmer, 70 kr. for andre (husk at angive navn på indbetalingen!)

Det Italienske Kulturinstitut, Gjørlingsvej 11, 2900 Hellerup

 

”Skal vi læse en bog sammen?”

– start 4. februar 2017

Vil du gerne læse din italienske bog men synes det er svært? Ikke noget problem! Skriv til os på adressen dantealighierigiovani@gmail.com. Vi vil så arrangere et gratis møde og læse bogen sammen.

Ordrup Bibliotek, Ejgårdsvej 11, 2920 Charlottenlund

 

”Dansebevægelsesterapi: den italienske indflydelse”

– 29. marts 2017 kl. 19.30

Sindsbevægelser, tanker, følelser og minder, der opleves gennem de møder, man har med andre i dagligdagen, sætter sig I kroppen og udtrykkes gennem fagter, bevægelser og kropsholdning, som vi ofte ikke er bevidste om. Dansebevægelsesterapi er en disciplin, som gennem dans, den kreative proces og centrering på den relationelle dimension fremmer en vækkelse af ens egen selvbevidsthed og en udvidelse af ens kommunikative evner, og forstærker ens mulighed for at lytte til sig selv og andre. Mødet vil have fokus på dansebevægelsesterapiens relationelle ekspressive tilgang, som blev født i Italien for 20 år siden, og vil især vise, hvordan terapien kan være nyttig i forhold til at integrere én i interkulturelle sammenhænge.

 

Formidler: Simona Fioretti – sociolog og danseterapeut (har arbejdet i mange år i det private med uddannelse inden for rehabilitering og psykiatrien).

 

Det Italienske Kulturinstitut, Gjørlingsvej 11, 2900 Hellerup