Rejse til Toscana og Emilia Romagna i Dantes fodspor, maj 2015

Dante Alighieri København arrangerer en spændende medlems-rejse i Dantes fodspor 24. – 30. maj 2015

Der findes naturparker, men siden 1992 findes der også kulturparker! Det er ruter og stier, som fører forbi steder, hvor store forfattere har levet eller hentet inspiration. En kulturpark tilbyder kulturelle events, guidede ture og præsentationer af vin, gastronomi og håndværk.

I 2014 fik vi en ny kulturpark: ”Terre di Dante” som viser de landskaber, hvor Dante levede og tilbragte en del af sit eksil, landskaber, som blev udødeliggjort af hans digte.

Kulturparken ”Le terre di Dante” vil være rammen om denne smukke rejse – 750 år efter digterens fødsel. Vi starter i Firenze, en af klodens smukkeste og mest berømte byer, hvorefter lokale kirker, slotte og borge med baggrund i deres grønne natur, får lov til at fascinere os. Fra Toscana drager vi ind i Emilia Romagna, hvor Dante afsluttede sit liv i eksil.

Hele programmet kan downloades, læses og om ønsket printes via dette link: viaggio 2015

Introduktion til rejsen:

Lørdag den 10/1/2015 kl.14.00 FoF Gentofte Ordrupvej 60 2950 Charlottenlund

 Info: Lucia (formand for Dante Alighieri, København) . Tel: 45 88 57 13 [email protected]

Pris: 8750 kr. (8800 for ikke DA medlemmer) inkluderer flyrejse, transport, indkvartering på dobbeltværelse på 3/ 4* hotel, halvpension, guidede toure, museumsentré.

Tillæg for enkeltværelse 1350 kr.

Sådan tilmelder man sig: Send så hurtigt som muligt e-mail til formanden for Dante Alighieri Lucia Rota Andersen [email protected] med navn (nøjagtigt som det fremgår af gyldigt pas – ellers kommer man ikke med flyet!) adresse, telefonnummer, og samtidig indbetales et ikke refunderbart depositum Kr. 1800/person. Da der er stor forhåndsinteresse og et begrænset antal pladser, så tilrådes meget hurtig tilmelding, og pladserne fordeles efter princippet: først til ….Terre di Dante.

Sidste tilmelding helst den 18. januar, hvis der ikke forinden allerede er blevet udsolgt. Rejsens pris er garanteret indtil den 18. januar ’15. Pga. risiko for stigende flypriser kan en evt. prisstigning derefter ikke helt udelukkes; men det vil i givet fald så naturligvis fremgå af programmet og på hjemmesiden.

Depositum refunderes kun såfremt rejsen mod forventning ikke skulle blive gennemført.

Beløb indbetales på denne Dante Alighieri’s konto, Nordea 2102 6277 427 565

Husk at oplyse navne samt betalingsårsag. Restbeløbet betales senest den 20/3

15 deltagere

 

Teknisk arrangør:

Italien information service AS, Medlem af rejsegarantifonden 1324

Kulturrejser, sprogrejser, gastronomirejser, vandrerejser og naturrejser med jagt på både trøfler og vildsvin.. 

www.iis.dk